HOME

Ingeborg Doktor

første selvportrait

Hej.

Jeg hedder Ingeborg Kirstine Doktor.

Jeg bruger kun computeren som en avanceret skrivemaskine en sjælden gang.

Til gengæld holder jeg af at male og tegne. Derfor har jeg tidligere gennem flere år været medlem af Colourit'en i Ry. De der har lyst kan se nogle eksempler ved at klikke på mit billede.

Jeg har også gået 2 år på Silkeborg Seminarium, så jeg i dag har tilføjet billedkunst som hovedfag til min oprindelige lærereksamen fra Kolding Seminarium.

Sidst (april 2005) har jeg udstillet på Terma A/S i Lystrup, hvor kunstforeningen købte 2 af mine billeder til udlodning blandt medlemmerne.

De næste udstillinger bliver på Diakonhøjskolen (i Århus) nu i oktober 2006, hvor jeg også udstiller lokalt fra midten af oktober hos tandlægerne i Ry.

Februar-marts 2005 udstillede jeg på Niels Ebbesen Skole i Skanderborg, hvor jeg for et par år siden havde et barselsvikariat - bl. a. med billedkunst.

Fra 13. august og frem til 17. september (2004) udstillede jeg på min gamle realskole i Sdr. Bjært ved Kolding. Se pressemeddelelsen og fotografier fra udstillingen .

Fra 18. marts 2004 og en måned frem udstillede jeg for Ry Kunstforening på Ryvang i Ry - se billederne fra Ryvang.

Jeg har også lavet en bryllupsgave til Kronprins Frederik og Mary Donaldson - se bryllupsgave

Jeg interesserer mig også lidt for kongehuset og har skrevet et par kronikker om royale emner. Den første har været bragt i Jyllands Posten 23. april 1998, og kan læses her i den fulde ordlyd.
Den handler om dronning Alexandrina som fik et liv, der på visse punkter kunne minde om prinsesse Diana. Hvis du vil vide mere må du læse kronikken.
Den anden har jeg endnu ikke fået optaget nogen steder, så den forbliver ukendt indtil videre.Sidst ajourført den 03-Nov-2006

 
Home